mărfuri generale >>> agabaritice >>> frigorifice/perisabile >>> ADR (periculoase)

Degami Timisoara ofera transport marfa in conditii avantajoase, negociabile si la pretul corect. Suntem dispusi la foarte multe variante si credem ca ne putem intelege cu cei mai dificili clienti. Respectam contractele pe care le incheiem atat in forma cat si in spiritul acestora.

transporturi pe autostradaTransportam cele mai uzuale tipuri de marfa, iar despre avantajele serviciilor noastre va veti convinge cu siguranta.

Orice transport marfa cu caracter general efectuat de Degami Timisoara este prestat in aceleasi conditii. Indiferent de client sau de ruta, ducem marfa dvs acolo unde doriti si in conditiile pe care le impuneti.

Marfuri generale, transporturi comune

Când vorbim despre un transport marfa cu caracter general, avem în vedere de fapt majoritatea produselor. În fapt, caracterul de marfă generală se aplică acelor produse pentru a căror manipulare nu se impun condiții deosebite. Mai mult, aceste transporturi pot fi efectuate pe căile rutiere obișnuite fără restricții.

europaleti pentru transporturi generale

Majoritatea statelor europene nu pretind o anume formă sau anumit standard al ambalării, timpului de expediție, etc. Totusi, pentru a se opera cu eficientă si a se realiza interconectivitatea se folosesc standardizari.

Standardizarea si folosirea acelorasi norme europene incepe insa sa devina o regula. Ceea ce este și firesc dealtfel, activitatea de transport marfă se supune unei legislații comune în tot spațiul comunitar. Cu mici excepții, despre care însă relatăm cu suficientă precizie în acest site, urmăriți-ne…

Mărfurile din clasa generală se ambalează de regulă pe paleți, cu dimensiuni standardizate la nivel european:

  • dimensiuni 1200x800x144, inscriptionati EPAL si produsi sub normele EPAL (Asociatia Europeana a Constructorilor de Paleti);
  • paleti pentru transport marfa produsi conform normelor UIC-Norm 435/2;
  • paleti tratati termic, box paleti metalici, boxe speciale sau boxpaleti atipici;
  • paleti industriali 1000×1000, 1200×1200, 1200×1200;
  • transportam si pe paleti de unica folosinta tip euro, precum și gitterbox sau racks

Suntem flexibili la o multime de solutii de transport marfa cu caracter general si in conditii atipice.

» Mai multe detalii despre paleți în România

Agabaritice

Efectuam transport marfa pentru situatiile in care aceasta nu incape in mijlocul de transport. Degami Timisoara solutioneaza mare parte din cazurile in care marfurile depasesc gabaritul masinii.

transport agabritic

Cele mai comune situații sunt acelea in care continutul expeditiei dvs consta intr-un utilaj industrial. Respectiv excavatoare, buldozere, incarcatoare frontale, combine si orice alt utilaj din industria construcțiilor sau agricultură.

De asemenea, Degami efectueaza transporturi agabaritice pentru organizarea de șantier.

Transporturi frigorifice si marfuri perisabile

Degami efectuează orice tip de transport marfă perisabilă sau care necesită condiții de transport cu temperatură controlată.

transporturi frigorifice

Transportăm mărfuri care necesită:

  • temperatură de refrigerare 0-25 grade Celsius
  • temperatură negativă, congelate, până la -30 grade Celsius

Altfel spus, transportăm în condiții de siguranță și conform specificațiilor clientului de la cele mai simple produse alimentare și până la cele mai fragile produse farmaceutice. Concret, de la fructe sau pește congelat și până la cele mai sofisticate și pretențioase produse farmaceutice.

Transporturi ADR – mărfuri periculoase

Contați pe noi când aveți de un transport de marfă care se încadrează în categoria celor periculoase. Acestea sunt produse care au caracteristici explosive sau sunt puternic inflamabile.

transporturi marfa periculoasa

Transportăm de la vopseluri și diluanți sau mostre biologice ori deșeuri medicale și până la tuburi de oxigen sau cu azot.

Degami srl Timișoara efectuează transporturi de marfuri periculoase atat in conditii de grupaj cât și regim de camion complet.