Ne ocupăm cu orice transport de marfa peste tot in Uniunea Europeană și/sau Comunitatea Statelor Independente. Și nu numai. Am putea spune că suntem o firmă tânără, dinamică, bla, bla… Că ne-am înființat din dorința de servi clienții, de a efectua transporturi oneste, etc. Că vrem să aducem un pic de prospețime pe piața românească de transport de marfa. Că avem o misiune pentru care ne-am înființat. Că oferim servicii de cea mai bună calitate, că firma noastră s-a născut din necesitatea de a exista ceva corect și cinstit.

Toate cele de mai sus sunt formulări șablon, cu ele vă întâlniți pe fiecare site al oricărui transportator. Este inutil să le repetăm și noi.

camion de transport marfa

Transporturi frigorifice, grupaje și camion complet

Desigur că oferim servicii de transporturi în ambele maniere, respectiv în regim de grupaje sau de camion complet (FTL). Considerăm că sunt limpezi aceste noțiuni fără a insista pesa mult. Regimul de camion complet – Full Truck Loaded – este în mod clar destinat celor care au atâta marfă încât să umple un camion cu ea.

Vă invităm să luați legătura cu noi. Pentru orice situație găsim o rezolvare, orice transport de marfa are un preț și toate înțelegerile le respectăm. De asemenea, găsim rezolvare și la orice divergențe care s-ar putea să apară.

transporturi frigorifice

Despre noi

Degami srl este o firmă de transport din Timișoara. La modul exact suntem dintr-o localitate apropiată, din Chișoda, comuna Giroc. Deși (încă) două unități administrativ-teritoriale distincte, practic suntem în suburbia Timișoarei. Localnicii consideră Chișoda ca fiind un cartier, iar foarte curând acesta va fi încorporat într-o Timișoară mult mai mare.

P e dvs. însă nu vă interesează unde avem noi birourile. Nu vă afectează să știți că șoferii noștri parchează în Timișoara sau la Chișoda. Singurul lucru care contează este să vă oferim prețuri bune și să ne respectăm contractul.

Casă de expediții; transport de marfa oriunde

Deși suntem o firmă de transporturi de sine stătătoare, prestăm servicii proprii unei case de expediții. Respectiv facem legătura între clienți și transportatori oriund epe teritoriul UE și/sau al CSI.

Efectuăm orice transport de marfă care se încadrează în condiții legale.

» Tipuri de transporturi efectuate

» Formular de contact